Deprecated: Creation of dynamic property wfBrowscap::$_source_version is deprecated in /var/www/vhosts/armitafirm.com/httpdocs/wp-content/plugins/wordfence/lib/wfBrowscap.php on line 97
اینترنت چگونه می تواند به شما کمک کند؟ – شرکت خدمات مالی و مالیاتی ، حقوقی و انفورماتیک آرمیتا
اینترنت چگونه می تواند به شما کمک کند؟

اینترنت یا internet که مخفف inter connected network است یک شبکه جهانی به هم پیوسته یا اندرتور است. این سامانه بزرگترین شبکه ای است که به دست انسان طراحی و ساخته شده است. در سال ۱۹۶۰مقدمات اولیه توسط بنیاد ملی علوم آمریکا چیده شد تا بتوانند ستون فقرات اینترنت را در جهان اجرا کنند. از اواسط دهه ۱۹۹۰ تقریبا در تمام جهان شبکه اینترنت گسترش پیدا کرد. این میزان سرعت در انتقال داده ها حکایت از پیشرفت بسیار سریع در تمامی ابعاد بود. اینترنت حتی در نوع تفکر انسان ها دخیل بوده و امکان دارد نوع تفکراتشان را تغییر دهد. مجموعه ای به هم پیوسته از شبکه های اینترنت که از مجموعه پروتکل اینترنت برای انتقال داده ها استفاده می کند، مجموعه جهانی اینترنت نامیده می شود. اگر بخواهیم اینترنت را شرح دهیم می توانیم بگوییم اینترنت شبکه ای از شبکه ها است. از به هم پیوستن هزاران یا میلیون ها شبکه خصوصی، عمومی، دولتی، دانشگاهی، تجاری و غیره در ابعاد کوچک و محلی تا ابعاد بزرگ و جهانی تشکیل شده است. این شبکه ها از طریق کابل های الکترونیکی و نوری به یکدیگر اتصال یافته اند. اینترنت اطلاعات گوناگونی را در بر دارد که بزرگترین و جامع ترین آن وب جهان گستر و یا رایانامه نام دارد. امروزه بسیاری از امور کسب و کارهای مختلف وابسته به اینترنت هستند و اغلب خدمات انفورماتیک و خدمات مالی آن ها با کمک شرکت های ارائه دهنده این خدمات و به صورت آنلاین انجام می گیرد.

اینترنت چگونه می تواند به شما کمک کند؟

اینترنت در کدام قسمت ها به کار برده می شود؟

ادارات، شرکت ها، سازمان ها، دانشگاه ها، مراکز علمی مختلف و متعدد، موسسه های گوناگون برای مرتفع ساختن نیازهای شان به شبکه اینترنت احتیاج دارند. آن ها از اینترنت برای ساخت یک وبگاه یا انجام تحقیقات مختلف استفاده می کنند. حتی تلویزیون، تلفن و تلفن های همراه با وجود اینترنت تغییرات گسترده ای را به خود دیده اند. نسل جدیدی از تلفن و تلویزیون ها ظهور کرده اند که به مرورگرها متصل می شوند. حتی روزنامه ها نیز از ظاهر سنتی و کاغذی به وب نوشت، وبگاه و خوراک وب تغییر حالت داده اند. اینترنت بستری را فراهم کرده است که به وسیله آن می توان در پیام رسان ها، شبکه های اجتماعی، تالار گفتگو و پیام رسان فوری با سایر افراد در تعامل بود. گفتنی است هیچ سازمان یا فرد مشخصی بر امور فنی و سیاست های دسترسی آن نظارت ندارد. هر شبکه تشکیل دهنده اینترنت، استانداردهای خاص خود را وضع می کند و مطابق با آن عمل می نماید. در این بین فقط نشانی پروتکل اینترنت و سامانه نام دامنه است که به وسیله سازمانی به نام آیکان، مدیریت می گردد.

آیا اینترنت و وب هر دو یکسان هستند؟

آیا اینترنت و وب هر دو یکسان هستند؟

به طور معمول پیش می آید که برخی افراد در مکالمه روزمره اینترنت و وب را اشتباهی به کار می برند. این دو واژه هر کدام معنی متفاوتی دارند. اینترنت یک شبکه جهانی است که در بستر آن اطلاعات و داده ها منتقل می شود. با کمک این شبکه جهانی که زیر ساخت های نرم افزاری و سخت افزاری را مهیا کرده تا رایانه ها در سراسر دنیا به اینترنت متصل گردند. با این وجود وب یکی از خدماتی است که در بستر اینترنت به کاربران ارائه می شود و برای آن که فعالیت داشته باشد لازم است تا به شبکه اینترنت ملحق شود.

وب مجموعه ای از نوشتار یا web page هست که با کمک ابر پیوندها و هم چنین نشانی پیوند به همدیگر وصل یا پیوند می خورند. از دیگر خدماتی که اینترنت ارائه می دهد می توان به رایانامه، بازی آنلاین، گروه های خبری و انتقال فایل یا پروتکل اف تی پی اشاره کرد.

خدمات مذکور جدای از اینترنت در بستر شبکه های مختلف نیز قابل ارائه هستند. اینترنت در لایه بالایی وب قرار گرفته و سطح پیشرفته تری نسبت به وب دارد. به طور کلی می توان گفت اینترنت و وب رابطه ی برساختی متقابل دارند.

پروتکل های اینترنتی چیست و چه کاربردی دارند؟

پروتکل های اینترنتی چیست و چه کاربردی دارند؟

اینترنت یک فضای بسیار پیچیده است که در ادامه شرح آن را بیان می کنیم. بستر ارتباطی بسیار پیچیده اینترنت، از جزئیات سخت ‌افزاری همراه با سیستمی از لایه های نرم ‌افزاری که جنبه ‌های گوناگونی از معماری آن را کنترل می نمایند تشکیل شده ‌است. از آنجا که سخت ‌افزار اینترنت را به طور معمول می‌ توان برای پکاپ گرفتن از هر سیستم نرم‌ افزاری دیگری به کار برد، اینترنت خصوصیاتش را به طراحی معماری نرم ‌افزار و فرایند استانداردسازی قوی این معماری بدهکار محسوب می شود،که زمینه مقیاس پذیری و موفقیت آن را فراهم می کند.

طراحی معماری سیستم های نرم ‌افزاری اینترنت وظیفه گروه ویژه مهندسی اینترنت که به طور مخفف IETF نامیده می شود، گذاشته شده ‌است. مجموعه های کاری استاندارد گذاری را در ارتباط با صورت های گوناگون معماری اینترنت مدیریت می نماید که هر شخصی قادر به انجام آن است.

شیوه های اصلی شبکه بندی که اینترنت را متصل می کنند در RFCهایی بیان می گردند که به نحو خاصی جدا شده اند و استانداردهای اینترنت را تعریف می کنند. دیگر اسناد ضعیف تر اسناد اطلاع رسانی، آزمایشی و تاریخی هستند یا اسنادی می باشند که بهترین روش های متداول در ایجاد فناوری ‌های اینترنت را شرح می دهد.