Deprecated: Creation of dynamic property wfBrowscap::$_source_version is deprecated in /var/www/vhosts/armitafirm.com/httpdocs/wp-content/plugins/wordfence/lib/wfBrowscap.php on line 97
برای ایمن سازی ریموت سرور چه اقداماتی لازم است؟ – شرکت خدمات مالی و مالیاتی ، حقوقی و انفورماتیک آرمیتا
برای ایمن سازی ریموت سرور چه اقداماتی لازم است؟

برای ایمن سازی ریموت سرور چه اقداماتی لازم است؟

برخورداری و استفاده از سرویس های راه دور علاوه بر اینکه موجب تسهیل در انجام امور کامپیوتری برای متخصصان IT و سایر کاربران می شود، بستر مناسبی را برای مهاجمین سایبری و هکرها ایجاد می کند که به اطلاعات و سیستم کامپیوتری شما دسترسی داشته باشند. متاسفانه تصور این موضوع که این اتفاق برای دیگران ممکن است پیش بیاید و ما در بیشتر مواقع در امان هستیم و هیچ کس نمی تواند ریموت سرور کند کاملا اشتباه است. این دیدگاه موجب خرسندی هکر و مهاجمین سایبری است که در برخی از مواقع متخصصان کامپیوتر نیز به آن دچار می شوند و زمانی به آن پی می برند که بسیاری از اطلاعات مهم خود را از دست داده اند. از این رو می خواهیم در این مطلب به اقدامات مهم در زمینه ایمن سازی ریموت سرور بپردازیم پس با ما همراه باشید.

برای ایمن سازی ریموت سرور چه اقداماتی لازم است؟

چگونه می توان ایمن سازی ریموت سرور را انجام دهیم؟

اخیرا شاهد استفاده نا امن از سرویس های از راه دور هستیم که موجب ایجاد بستر مناسب برای حملات سایبری و نفوذ هکرها به سرورهای مختلف از جمله بیمارستان ها شده است. تنها راه رهایی از ریموت سرور قطع اینترنت و ارتباط با اینترنت، پاکسازی کامل است که با کمی صبر و حوصله و امید می توان اطلاعات از دست رفته را مجدد از دست هکرها خارج و به دست آوریم. از مهمترین عوامل نفوذ بدافزارها و آلوده شدن سیستم سازمان یافته و سرورها استفاده از نسخه های آسیب پذیر Remove Desktop، تنظیمات ناقص، کلمه کاربری و رمز عبور ضعیف، بی اجتیاطی در حفاظت و نگهداری از رمز عبور و غیره است. چنانچه دسترسی Remove Desktop فعال به صورت حفاظت نشده ای در سطح اینترنت باشد رموت سرور شدن سیستم و اطلاعات موجود در آن بیش از آنچه که تصور کنید در معرض خطر و سرقت قرار خواهد گرفت. از این رو باید اقدامات لازم در مورد ایمن سازی ریموت سرور سیستم داشته باشید تا از بروز خطر و آسیب های احتمالی در امان بمانید.

چگونه می توان ایمن سازی ریموت سرور را انجام دهیم؟

 

ایمن سازی ریموت سرور

برای در امان ماندن از ریموت سرور شدن دستگاه مجموعه ای از اقدامات مهم وجود دارد که با انجام صحیح هر یک از آن ها می توانید تا حد زیادی از آسیب های بحرانی ریموت سرور شدن سیستم از راه دور جلوگیری کند و ارتباط ایمن و امنی را برای شما فراهم سازد. از مهمترین اقدامات در مورد ایمن سازی ریموت سرور می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • تهیه تصاویر در بازه های زمانی مختلف از OS سرورها
  • استفاده از سرویس و امکانات وی پی ان VPN
  • آپدیت یا بروزرسانی منظم نرم افزارهای کاربردی و سیستم عامل
  • عدم استفاده از کاربر برای دسترسی از راه دور بدون ایجاد محدودیت در دسترسی
  • تعریف Policy مناسب و مطمئن به صورت پیچیده برای رمز عبور
  • استفاده از نرم افزارهای LOG EVENT جهت بررسی های لازم برای ورود و خروج کاربران از طریق ارتباط از راه دور و غیره
  • انجام تنظیمات محدودیتی لازم در سخت افزارها و نرم افزارهای های مربوطه و بهره برداری از فایروال
  • برخورداری و استفاده از تجهیزات مختلف ذخیره سازی اطلاعات متناسب با اهمیت و کاربرد هر یک از آن ها
  • تنظیم و تهیه مکانیزم های استاندارد و مناسب برای پشتیبانی از اطلاعات حساس و مهم نرم افزارها

اقدامات مهم در مورد ایمن سازی ریموت سرور

کارشناسان و متخصصان کامپیوتر توصیه می کنند که در اکثر مواقع از ارتباطات راه دور پرهیز کنید تا از ریموت سرور شدن جلوگیری کرده باشید. اما زمانی که در شرایط خاص و حساس قرار دارید می توانید با رعایت تمام الزامات امنیتی استاندارد و اطمینا از تنظیمات امنیتی می توانید ارتباطات از راه دور را داشته باشید. همیشه اقدامات پیشگیرانه بسیار موثر خواهد بود زیرا کاربران را مجاب می کند که تمام موارد ایمنی و امنیتی را رعایت کنند تا از حمله هکر و سایبرین در امان بمانند. کلیه مهارت های متخصصان کامپیوتر در این است که توانایی لازم برای ایجاد امنیت در سیستم های نرم افزار و سخت افزاری را با حفظ شرایط ایمن و مناسب بدون کاهش سرعت کاربران ایجاد کنند.

اقدامات مهم در مورد ایمن سازی ریموت سرور

در این میان هزینه های برقراری امنیت نیز جزو فاکتورهای مهم برقراری ایمنی و امنیت سیستم محسوب می شود. ایمنی سرور به دلیل اینکه مرکز اصلی شبکه است بسیار اهمیت دارد و در بیشتر مواقع به ایمنی سرور تاکید شده است. در ادامه اقدامات و تنظیمات امنیتی دیگری را که می توانید در راستای امن سازی ارتباطات راه دور انجام دهید که شامل موارد زیر است:

  • امکان دسترسی از راه دور به آدرس های خاص
  • استفاده از روش های احراز هویت چند عامله
  • غیرفعال کردن امکان دسترسی به تنظیمات sharing
  • غیر فعال نمودن تعریف کاربران جدید
  • غیرفعال کردن توانایی اجرای محیط CMD
  • غیرفعال نمودن دسترسی به فایل های حاوی مشخصات کاربری
  • غیرفعال کردن دسترسی مستقیم به درایوهای سیستمی ویندوز
  • تعیین حداقل سطح دسترسی برای کاربران تا حدودی که کاربر نتواند فعالیت های مدیر را انجام داد