Deprecated: Creation of dynamic property wfBrowscap::$_source_version is deprecated in /var/www/vhosts/armitafirm.com/httpdocs/wp-content/plugins/wordfence/lib/wfBrowscap.php on line 97
عملکرد نرم افزارهای تحت وب – شرکت خدمات مالی و مالیاتی ، حقوقی و انفورماتیک آرمیتا
عملکرد نرم افزارهای تحت وب

عملکرد نرم افزارهای تحت وب

همان گونه که مشخص است نرم افزار تحت وب در بستر وب فعالیت می کند و نرم افزارهای تحت ویندوز در بستر ویندوز به فعالیتشان ادامه می دهند. برای آن که بتوانید از نرم افزارهای تحت وب استفاده کنید، فقط به یک مرورگر نیاز خواهید داشت. این مرورگر می تواند گوگل کروم، فایرفاکس، اُپرا، اینترنت اکسپلورر و غیره باشد. تنها با یک مرورگر می توانید برنامه های تحت وب را باز کنید.

این گونه از نرم افزارها نیازی به دانلود، خرید CD یا مواردی از این دست برای نصب و یا به روزرسانی ندارند. یکی از مواردی که گفته می شود این است آیا برای استفاده از نرم افزارهای تحت وب باید آنلاین باشیم؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم در بیشتر موارد الزامی برای آنلاین بودن نیست. متصل بودن به اینترنت یا عدم اتصال آن هیچ نقشی در اجرای برنامه های تحت وب ندارد. با کمک ارتباطات شبکه ای، کاربر با نرم افزار تحت وب که در بستر مرورگر اجرا می شود اطلاعات خود را با سرور تبادل می کنند.  محدودیت و بزرگی این ارتباط در حد یک ساختمان کوچک یا به گستردگی شبکه جهانی اینترنت است.

عملکرد نرم افزارهای تحت وب

 

نکته جالب توجه این است که نرم افزارهای تحت وب یا همان web based در هر دستگاهی که در آن مرورگر نصب است قابلیت اجرا دارد. تلویزیون، گوشی، رایانه و تبلت از جمله این وسایل هستند سرعت و عملکرد این قبیل از برنامه ها بالاتر و بهتر است. یکپارچه بودن این نوع از برنامه ها متذکر آن است که مزیت های زیادی دارد. در هر ساعت از شبانه روز و در هر مکانی که هستید می توانید از این برنامه ها استفاده کنید.

خصوصیات متمایز نرم افزارهای تحت وب

سایت هایی که در بستر وب فیلم، تصاویر و مطالب خود را به اشتراک می گذارند که http و https هستند. این در حالی است که نرم افزار های تحت وب از پیچیدگی ها و الگوریتم های متنوع ریاضی طراحی شده است. یکی از مزیت های این برنامه ها یکپارچه بودن آن هاست که موجب شده بتوان در هر زمان و مکانی بتوان از آن ها استفاده نمود. برنامه های تحت وب خصوصیاتی دارند که باعث شده این برنامه ها از سایرین متمایز شود در ادامه به این ویژگی ها می پردازیم:

خصوصیات متمایز نرم افزارهای تحت وب

  • نصب شدن برنامه روی کامپیوتر کلاینت یا کاربر ضرورتی ندارد. فقط نیاز است تا کاربر یکی از مرورگرهای گوگل کروم ، فایر فاکس، اپرا، اکسپلور را داشته باشد. پس از آن آدرس آی پی نرم افزار را در مرورگر وارد کرده و صفحه مد نظر می آید.
  • سرعت و عملکرد نرم افزارهای تحت وب یا web based از نرم افزارهای تحت ویندوز بالاتر و باتر است. می توانید با کمک لپ تاپ، کامپیوتر شخصی، تبلت، تلویزیون های هوشمند و موبایل به این نرم افزارها دسترسی پیدا کنید.
  • روش طراحی نرم افزارهای ویندوزی در مقایسه با نرم افزارهای تحت وب بسیار آسان تر است. برنامه های تحت وب به علت آن که نوع خاصی از نرم افزارهای کلاینت و سرور هستند، پس نوع طراحی و توسعه آن ها متفاوت است. این گونه از نرم افزارها به روزتر و مدرن تر محسوب می شوند.
  • نرم افزارهای تحت وب یک هسته پایدار دارند که در صورت بروز هر گونه تغییرات تمام کسانی که به شبکه جهانی اینترنت متصل هستند شاهد این تغییرات خواهند بود.
  • نرم افزارهای تحت وب از تنوع و گستردگی زیادی برخوردارند. گوگل که یکی از همین شرکت های نرم افزاری است توانسته پیشنهادهایی برای قسمت UI وب اپلیکیشن ها ارائه دهد که در نسخه های ویندوزی دیده نمی شود.
  • یکی از مزیت های کاربردی این نرم افزارها این است که با حداقل امکانات سخت افزاری قابل اجرا شدن هستند.

با حداقل امکانات سخت افزاری قابل اجرا

تحت وب ابری چه تفاوت هایی با نرم افزارهای تحت وب بدون حالت ابری دارد؟

اکثر افراد در ذهن خود سوالاتی راجع به تفاوت های برنامه های تحت وب ابری دارند که در ادامه به آن ها می پردازیم. در حقیقت برنامه تحت وب با کمک یک مرورگر روی یک سرور قابل اجراست که به این گونه از نرم افزارها، برنامه های تحت وب می گویند. این گونه از نرم افزارها بدون آن که به کلاینت یا کاربر وابسته باشند در هر دستگاهی که مرورگر داشته باشد، قابل اجرا هستند. به دلیل این ویژگی مثبت نرم افزارهای تحت وب توسعه زیادی پیدا کرده اند. خصوصیات نرم افزارهای تحت وب ابری همانند برنامه های تحت وب معمولی است با این تفاوت که در حال حاضر نوع جدیدی از این برنامه ها ارائه می شود که از لحاظ ساختار مشابه نرم افزارهای تحت وب معمولی هستند نوع استفاده از آن ها تفاوت اساسی دارد. به عنوان مثال سایتی که حسابداری آنلاین ارائه می دهد، چنان چه کاربری به عضویت این سایت در بیاید پس از چند دقیقه می تواند نرم افزار خود را تهیه و نصب کند. در این شیوه تمامی پروسه از جمله خرید هاست، دامنه، طراحی و توسعه نرم افزار بر عهده شرکتی است که این خدمات را ارائه می دهد. مشتری در مدت زمان محدود مثلا ماهانه و یا سالانه به صورت اجاره ای این خدمات را خریداری می کند. پس در واقع تفاوتی بین این دو وجود ندارد. حتی تکنولوژی و نحوه پیاده سازی آن نیز یکسان است.